Prima Comedy Central

From Wikipedia, the free encyclopedia

Template:Neověřeno Template:Infobox - televizní stanice Prima Comedy Central je televizní stanice globální komediální sítě Comedy Central, provozovaná americkým mediálním koncernem Viacom International Media Networks (u nás vysílá např. i MTV, VH1, Nickelodeon či Comedy Central Extra) v obchodní spolupráci s FTV Prima, která poskytuje značku a prodává reklamní čas. Kanál byl spuštěn v pondělí 14. prosince 2015 v 15.00. Vysílá 24 hodin denně.

Program[edit]

Program stanice se zaměřuje na komediální seriály sítě Comedy Central. Například Griffinovi, Městečko South Park, Nová holka, Průměrňákovi, Svět podle Jima, Taková moderní rodinka, SpongeBob v kalhotách, Želvy Ninja atd. V české premiéře aktuálně uvádí seriály Neranditelní a zatím poslední 19. řadu Městečka South Park. Od 25. dubna do svého programu zařadila i původní stand-up show Comedy Club.

Aktuální program:

Dětské pořady:

Vlastní program

Bývalý program:

Digitální vysílání[edit]

Televizi lze naladit v pozemním digitálním vysílání (DVB-T) multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting, které je dostupné 95,5 % obyvatel Česka , přechodové sítě 13 (DVB-T2) nebo pomocí satelitu Astra 3B na 23,5°.[kdy?]

Externí odkazy[edit]

Template:FTV Prima Template:České televizní stanice Template:Portály

Kategorie:Vzniklo 2015 Kategorie:MTV Networks Kategorie:FTV Prima Kategorie:České televizní stanice